1-7 Mart tarihleri arası Muhasebeciler Haftası

1-7 Mart tarihleri arası Muhasebeciler Haftası olarak kutlanıyor. Erzincan Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zeki Polat hafta nedeniyle yaptığı açıklamada Muhasebecilik mesleğinin önemini ifade etti. Polat pandemi sürecinde muhasebecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek tüm meslektaşlarının haftasını kutladı.

1-7 Mart tarihleri arası Muhasebeciler Haftası olarak kutlanıyor. Erzincan Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zeki Polat hafta nedeniyle yaptığı açıklamada Muhasebecilik mesleğinin önemini ifade ederek tüm meslektaşlarının haftasını kutladı.  Polat paranın doktoru olarak nitelendirdiği Muhasebecilerin pandemi sürecinde de esnafın tüm finansal işlemleri başta olmak üzere beyanname verme, yapılandırma gibi işlemlerinde yoğun mesai sarf ettiklerini dile getirdi. Hafta nedeniyle odaya yapılan ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Polat, zor günler geçiren esnafların sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini belirtti.