Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş Odamız Yönetim Kurulunu iadei ziyarette bulundu.

Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, daha önce Erzincan Valiliği’ne ziyarette bulunan Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasına (ESMMMO) iade-i ziyarette bulunarak, Oda Başkanı Zeki Polat ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının yürütmüş olduğu faaliyetlere ilişkin Oda Başkanı Zeki Polat’tan bilgi alarak, istek ve taleplerini dinledi.
Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zeki Polat ve yönetim kurulu üyeleri ise Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş’ın, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.