TÜRMOB, 2018 Yılı Müşavirlik Sözleşmeleri Duyurusu

2018 yılında E-birlik Sistemine girilmesi gerek Mali Müşavirlik Sözleşmeleri Haziran ayı sonuna kadar yapılacak.

TÜRMOB Birlik Yönetim Kurulunun 2018 Yılı Mali Müşavirlik Sözleşme girişi için aldığı karar metni.

Birlik Yönetim Kurulu’nun 22.02.2018 tarihli toplantısında yapılan değerlendirme sonucu; yılın ilk aylarında yaşanan mesleki yoğunluk dikkate alınarak, gerek 2018 yılında gerekse müteakip yıllarda Haksız Rekabetle Mücadele Modülüne veri girişinin en geç Haziran ayının son gününe kadar yapılabileceğine karar verilmiştir…..

Bilgilerinizi ve durumun Odanuz Üyelerine bildirilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Yahya ARIKAN
TÜRMOB Genel Sekreteri